Starter

U bent een startende ondernemer en u wilt een persoonlijk adviesgesprek over het voeren van  uw administratie en het doen van aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting. Ik ben u graag van dienst.

Bij de startfase van uw onderneming is het van belang snel wegwijs te worden gemaakt in het vinden van de juiste informatie op administratief – en fiscaal gebied. Hierin kan ik veel voor u betekenen. U wilt toch met uw onderneming bezig zijn en niet met allerlei administratieve ballast. Met een goed adviesgesprek wordt u op weg geholpen om dit op een professionele manier te doen.

 

Administratie

Ondernemers hebben de wettelijke plicht een administratie te voeren. De administratieve verwerking van gegevens kan in de startfase zeer eenvoudig zijn, maar bijvoorbeeld bij het opstarten van een winkelbedrijf veel groter van omvang zijn dan verwacht. U hebt de keuze de administratie zelf te doen of uit te besteden. Welke invloed heeft de uitbesteding of gedeeltelijke uitbesteding bij een administratiekantoor dan op het kostenplaatje van uw onderneming?

 

Belastingen

Een ondernemer betaalt omzet- en inkomstenbelasting. Neemt u personeel aan dan moet u aangifte loonheffingen doen. Op dit gebied wil ik u graag bijstaan en de aangiften voor u verzorgen.

 

Tarieven

De tarieven vindt u op de pagina tarieven

 

Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of via het contactformulier op deze website.